preload-image

SECURITY, MONITORING & BACKUP

Evaluam integral sistemul IT, depistam vulnerabilitati, procese ineficiente, protejam colectia de date esentiale cu back-up sigur,

optimizam toate componentele retelei pentru asigurarea parametrilor optimi de functionare.

Mecanisme noi de protejare a datelor pentru o infrastructura sigura si protejata.

Source IT - icon (7)
Source IT - icon (3)
Source IT - icon (8)

Security

Protectia informatiei este mai importanta ca oricand luand in calcul cresterea atacurilor informatice cat si scurgerea de informatii confidentiale. Suntem alaturi de tine in acest process ce necesita intretinere constanta iar in functie de necesitati te ajutam prin segregarea corecta a drepturilor de acces la informatii, criptarea datelor confidentiale , alegerea corecta a unui antivirus alaturi de configurarea acestuia sau instalarea solutiilor si configurarea de firewall la nivel de retea sau prin intermediul altor mecanisme.

Monitoring

Monitorizarea echipamentelor importante este esentiala pentru a putea preveni incidente sa a stabili benchmark-uri ce determina incarcarcarea/performanta sistemelor.

Backup

Pentru ca doar asa ne putem asigura ca in urma unor fail-uri de tip hardware/software sau ale erorilor umane timpul si munca depuse nu au fost irosite. Backup de date reprezinta procesul prin care datele selectate din productie sunt copiate constant pe medii de stocare specializate ce permit restaurarea acestora la cerere.

Protectia informatiei este mai importanta ca oricand luand in calcul cresterea atacurilor informatice cat si scurgerea de informatii confidentiale.

Back-To-Top