preload-image

Servicii IT externalizate, acesta este urmatorul pas pentru afacerea dumneavoastra.

Noi mentinem IT-ul la cel mai inalt nivel iar pentru dumneavoastra ramane doar sa va concentrati catre  business

Servicii IT oferite:

Servicii de intretinere si Configurare pentru retele de date, servere si statii de lucru sau echipamente periferice  = vom prelua in grija noastra toata infrastructura IT a companiei dvs. In urma audit-ului IT initial sunt oferite  recomandari si vom stabili care sunt punctele sensibile, acestea devenind prioritate pentru a asigura o functionalitate continua si liniara a sistemelor.

⇒ Afla mai multe

Administrare si configurare servere Mail (Exchange, Office 365, Cpanel ,etc)  = comunicarea este cheia succesului in orice business asa ca ne vom asigura ca solutia preferata de dvs pentru serviciile de mail sa fie configurata si protejata la cel mai inalt nivel oferind performanta maxima.

⇒ Afla mai multe

Monitorizare infrastrucutra IT   = ne asiguram ca toate sistemele importante ruleaza in parametrii optimi iar in caz contrar putem actiona preventiv pentru a evita cazuri neplacute de downtime al infrastructuri

⇒ Afla mai multe

Audit, Securitate, Back-up de date, optimizari software si hardware = Prin acesti pasi putem intelege cum functioneaza infrastructura dvs si cum o putem proteja, securiza si optimiza cat putem mai bine.

⇒ Afla mai multe

Support remote & on-site  = te poti baza pe noi ca in orice situatie neprevazuta vom fi langa tine si vom face tot posibilul sa remediem problemele aparute, in cel ma scurt timp. Astfel ne vom lua angajament ca interventia remote se va face sub 30 min iar cea on site in maxim 2 ore

⇒ Afla mai multe

Consultanta, transport si instalare pentru produse IT&C. = Pentru ca iti intelegem corect nevoile, iti putem oferi consultanta pentru achizitionarea echipamentelor de tip IT&C alaturi de serviciile de instalare si configurare a acestora.

⇒ Contacteaza-ne

In functie de necesitatile afacerii dumneavoastra putem stabili ce servicii se potrivesc cel mai bine iar astfel vom reusi impreuna sa optimizam costurile de operare ale infrastructurii .

Back-To-Top