preload-image

Networking

Maxima atentie pentru infrastructura retelei tale: un element fundamental a sistemului de comunicare.

 

Societatea moderna are o cerinta critica pentru toate companiile: comunicarea. Schimbul de informatii este critic pentru compania ta si reteaua de comunicare poate sa decida functionarea neintrerupta a serviciilor / business-ului  tale/tau.

Source IT a creat o serie de servicii menite sa rezolve problemele retelelor de comunicatii:

Cablare

Realizam o evaluare completă a arhitecturii existente cu un recensământ al tuturor elementelor care alcătuiesc rețeaua, performanța și disponibilitatea acesteia. Aceste date sunt baza pentru alinierea performanței la nevoile afacerii.

Security & Wireless

Te-ai intrebat daca reteaua ta LAN si Wireless este securizata? Iti putem garanta o protectie fizica a structurii tale, nimeni care o sa intre in compania ta si va folosi un cablu ethernet nu o sa poata ajunge la datele de business. Reteaua ta wireless o sa fie structurata in modul in care daca cineva o sa afle parola nu o sa poate actiona asupra datelor companiei.

Solutii de monitorizare trafic

De cate ori nu a mers netul ineficient sau copierea datelor a fost o povara. Asta pentru ca in reteaua ta se formeaza anumite gatuiri care te aduc la intarzieri asupra proiectelor sau momente jenante cu clientii tai pentru ca ti se bloca tot in retea. Cu solutiile noastre aflam elementele care aduc la acest disconfort si optimizam intraga structura.

Maxima atentie pentru infrastructura retelei tale: un element fundamental a sistemului de comunicare.

Back-To-Top